Жителі Херсону отримують фейкові повідомлення про загрозу обстрілу ЗСУ – Генштаб

Вчора, 5 листопада, жителі Херсона, які користуються картками російських мобільних операторів, отримали повідомлення про масований обстріл від ЗСУ.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу, передає Центр журналістських розслідувань.

Окупанти закликають жителів Херсону якнайшвидше покинути правий берег. Щоправда, в окремих містах в селах Херсонщини російські військові знищують вежі українських мобільних операторів.

«Російські окупаційні війська продовжують насильницьку евакуацію населення з тимчасово зайнятих територій Херсонської області. Так завній “евакуації” підлягає населення правого берега річки Дніпро, а також 15-кілометрової зони лівобережжя. За наявною інформацією, з населеного пункту Заводівка, місцевих жителів вивозять на тимчасово окуповану територію АР Крим, з подальшим переселенням на територію російської федерації», – розповіли в Генштабі.

Нагадаємо, на Херсонщині ЗСУ завдали удару по осередку окупантів. Силам оборони України вдалося завдати влучного удару по зосередженню військ противника на Херсонщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER