В США розповіли, що вважатиметься перемогою України у війні

Україна та США домовилися як саме має завершитися війна з російським агресором. Окрім повної деокупації українських територій РФ має виконати ще ряд умов.

Про це розповів керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, передає Центр журналістських розслідувань.

Вчора до Києва завітав радник з національної безпеки США Джейк Салліван. Він провів спільну пресконференцію з Андрієм Єрмаком.

Одним із запитань, що цікавило журналістів, було що ж саме буде перемогою для України у цій війні.

Україна обов’язково має отримати гарантії від міжнародних партнерів, які б не дозволять Росії напасти знову.

«Розуміння перемоги чітко сформульоване нами. Це повернення територіальної цілісності, це компенсація за те, що загарбники зробили з нашою країною, це повернення всіх наших людей із полону, і це повернення світу до чіткої системи міжнародної безпеки. Це гарантії безпеки, яких вимагає Україна, щоб це ніколи не могло повторитися у майбутньому», – зазначив Єрмак.

Нагадаємо, якої зброї потребує Україна для завершення війни: у Зеленського відповіли. Збройні сили України ведуть успішний контрнаступ у Харківській і Херсонській області, але для остаточної перемоги над країною-агросором Україні потрібно більше озброєння.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER