Україна повернула з полону 107 захисників

Сьогодні, 3 листопада, Україна провела черговий обмін полоненими. Додому вдалося повернути 107 українських захисників.

Про це повідомили в Офісі Президента, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія погодилася віддати важкопоранених бійців з Азовсталі, серед них і військовий, який вижив після вибуху в колонії Оленівки. Загалом звільнили 74 бійців, які захищали Азовсталь.

«Ми повернули додому багатьох поранених у боях. Зокрема, нам вдалося обміняти тяжкопоранених та лежачих з Маріуполя, із «Азовсталі», хлопців з осколковими пораненнями рук та ніг, вогнепальними пораненнями різних частин тіла. Є люди з ампутованими кінцівками та опіками, які не відчувають частину обличчя, з інфікованими ранами. Також є поранений боєць внаслідок вибуху в Оленівській колонії», – розповіли в Офісі.

Також серед звільнених бійців є військові ЗСУ, ВМС, ТрО, ДПСУ, НПУ, ДССТ та нацгвардійці. Держава зробить все можливе, щоб допомогти відновити захисникам свої сили та здоров’я.

Нагадаємо, з початку війни з полону звільнили 978 українців. Починаючи з 24 лютого, з російського полону вже повернуто 978 осіб, серед них – 99 цивільних.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER