Окупанти імітують втечу з Херсонщини – ОК «Південь»

Заяви росіян про виведення військ з Херсонської області не свідчать про залишення Кремлем планів щодо окупації Півдня.

Повідомляє пресслужба ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Українцям не варто передчасно радіти можливому звільненню Херсону та області від окупантів. Адже росіяни намагаються ввести в оману військове керівництво України.

«Попри те, що ворог заявляє про залишення населених пунктів у Херсонській області та про тотальну евакуацію, ми відстежуємо ситуацію та усвідомлюємо, що це можуть бути певні хитрощі та військові маневри для того, щоб створити для себе правильно побудовану оборону. Це певні провокації для того, щоб створити враження, що населені пункти залишені, що в них безпечно, але враховуючи, що вони готувалися до вуличних боїв, ми усвідомлюємо заплановану тактику дій», – розповіла речниця ОК «Південь» Наталія Гуменюк.

Натомість в Херсоні залишаються російські військові, які переодягаються в цивільний одяг та заселяються в покинуті домівки місцевих жителів.

Нагадаємо, окупанти вивезли з Херсону дітей-сиріт та ув’язнених. Росіяни вивезли на територію тимчасово окупованого Криму дітей з будинків-інтернатів Херсону та ув’язнених з місцевої колонії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER