В окупованому Херсоні продаються товари іранського виробництва

В магазинах окупованої Херсонської області поруч із продуктовими товарами з "ЛНР" та РФ, стоять товари з Ірану.

Про це повідомляє Центр національного спротиву

"Водночас на поличках в багатьох магазинах Херсону — поруч із продуктовими товарами з "ЛНР" та РФ, стоять товари з Ірану. Дві країни-терористки, які допомагають одна іншій обходити санкції.Зокрема покривати дефіцит продуктових товарів, які вже не виробляються на території РФ, або більше не імпортуються до неї", – йдеться в повідомленні.

В Центрі національного спротиву зауважують, що  навіть на тимчасово окупованих територіях українці здебільшого уникають продуктових товарів з прапором РФ на них, або іранськими символами на пакунку.

Торговельна ізоляція Росії — це один з найнадійніших способів позбавити агресора бюджетних доходів і воєнних технологій. Саме тому важливо не лише розширити санкції, а й унеможливити будь-які способи їх обходу.

Нагадаємо, у мешканців правобережної частини Херсонщини лишився доступ лише до неякісного і дорогого мобільного інтернету.

 


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER