У Росії сотня мобілізованих влаштувала бунт через неотримання виплат від держави – ЗМІ

В Ульяновській області РФ понад 100 мобілізованих із Чувашії розпочали масову акцію протесту через те, що вони так і не отримали обіцяних виплат від держави.

Про це повідомляє видання "Медуза".

"Ми, ризикуючи власним життям, йдемо на вірну смерть для вашої безпеки та мирного життя! Наша держава відмовляється виплатити нам кошти у розмірі 195 тисяч рублів, які нам обіцяв президент Володимир Путін! Заради чого тоді нам йти воювати за цю державу, залишивши свої сім'ї без підтримки?! Ми відмовляємося від участі в "спеціальній військовій операції" і добиватимемося справедливості, поки нам не виплатять кошти, обіцяні нашим урядом на чолі з президентом РФ!" – йдеться у заяві мобілізованих.

На відеозаписі, опублікованому "Медузою", чоловіки скаржаться на те, що вони також не отримали одноразових виплат у розмірі 300 тисяч рублів, які, як вони кажуть, їм обіцяли у військкоматах.

Дійшло до того, що на базу, де розташовувалися мобілізовані, довелося викликати ОМОН і Росгвардії. Незабаром, як повідомляється, їх "заспокоїли".

Нагадаємо, російських новобранців практично без жодної підготовки відправляють на «гарячі» точки в Україні. Рівень втрат серед мобілізованих постійно зростає.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER