Обстріли Миколаївищини: окупанти вдарили по сільгосппідприємству та будинках, одну людину поранено

На Миколаївщині минулої та впродовж поточної діб російсько-окупаціні війська обстріляли населені пункти Миколаївського та Баштанського районів. Внаслідок обстрілу касетними снарядами одна людина отримала поранення.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Так, у Миколаївському районі 1 листопада, о 12:10 ворог завдав удару по сільськогосподарському підприємству Шевченківського товариства. Постраждалих немає.

Також учора, орієнтовно о 14:10 та 16:20, ворог завдав ударів по двох населених пунктах Галицинівської громади. Внаслідок обстрілу касетними снарядами в одному з пунктів людина отримала поранення. Детальна інформація уточнюється.

Вже 2 листопада, о 06:00 внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено житловий будинок у населеному пункті Первомайської громади. Постраждалих немає.

У Баштанському районі 1 листопада, з 09:30 до 12:00 і сьогодні, 2 листопада, о 03:45 загарбники обстріляли населений пункт Широківської громади. Внаслідок влучення боєприпасів та їх уламків виникло загоряння одного будинку. Також влучення були раніше зруйновані будівлі. Постраждалих немає.

Крім того, триває обстріл Березнегуватської громади. Так, учора, орієнтовно о 22:32 було обстріляно один із населених пунктів громади. Постраждалих немає. Інформація про пошкодження уточнюється.

У Миколаївській ОВА додали, що в Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, 1 листопада опівночі в Миколаєві було чути вибухи. Російські окупанти завдали ракетного удару по місту. Внаслідок обстрілу загинула одна людина.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER