Після відходу з Херсону Росія може створити потужні угрупування на Запорізькому та Сумському напрямках

Росіяни готуються залишити плацдарм у Херсоні. Однак, після цього вони можуть зосередити усі зусилля на двох інших напрямках.

Повідомляє "Укрінформ" з посиланням на статтю генерал-лейтенанта Забродського. Передає Центр журналістських розслідувань.

«На півдні – в районі східніше Запоріжжя, на півночі – в районі Суми. Крім забезпечення стійкості оборони, такі угруповання у випадку успіху противника, створювали б для нього суттєву флангову загрозу і давали б гарантовану можливість прориву можливого оточення», – розповів генерал.

Таким чином окупанти намагатимуться розділити Україну на дві частини. Забродський пропонує створити нові оперативні угрупування в районі Сум та на сході Запоріжжя.

Нагадаємо, окупанти планують депортувати з Херсону 70 тисяч жителів. На Херсонщині триває так звана «евакуація». Місцевих жителів намагаються вивезти за декілька кілометрів від Дніпра.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER