Окупанти вдарили по суднах, які везли зерно біля Очакова – дві людини загинули

Російські окупанти вдарили по двох портових цивільних буксирах, які транспортували зерно біля Очакова. Двоє людей загинули, одного з пораненнями врятовано, доля ще одного – не відома.

Про це повідомляє Оперативне командування «Південь».

"Внаслідок влучання по двох портових цивільних буксирах, що були задіяні в транспортуванні баржі із збіжжям, виникла пожежа, втрачено керування суднами", – йдеться у повідомленні.

В ОК "Південь" також додали, що ворог продовжує оборонятися та намагається утримати зайняті рубежі. Водночас готується до евакуації окремих підрозділів та військової техніки з правобережної частини Херсонської області. Для цього збирають по пунктах базування плавзасоби річкового флоту, встановлюють понтонні переправи, намагаються використовувати ті самі альтернативні способи переправки через Дніпро, якими замінюють пошкоджені мости.

Дві баржі під час таких перевезень успішно знищені підрозділами Сил оборони України в районі Антонівського мосту протягом минулого тижня.

Нагадаємо, протягом 30 жовтня окрім порту в Очакові окупанти обстріляли села в декількох ОТГ Миколаївської області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER