Міненерго: через ракетні удари світло будуть відключати в Києві та шести областях

Ракетний удар російсьских окупантів зранку 31 жовтня призвів до часткового знеструмлення по Україні. Графіки відключення споживачів були застосовані у Києві та шести областях.

Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко.

"Ракетних обстрілів зазнали електричні підстанції, об’єкти гідроенергетики та теплової генерації", – наголосив голова Міненерго.

За його даними внаслідок масованої атаки відбулось часткове знеструмлення і екстрено запроваджені графіки відключення споживачів в м. Києві, м. Черкаси, м. Запоріжжя, Черкаській, Київській, Кіровоградській, Харківській, Запорізькій, Полтавській областях.

Міністр попросив всіх українців у населених пунктах, що не постраждали від обстрілів, максимально зменшити споживання електроенергії.

Нагадаємо, зранку в понеділок, 31 жовтня, російські війська випустили по території України понад 50 крилатих ракет, 44 з яких були збиті системами ППО.

Заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко попередив, що через обстріли 31 жовтня можливі аварійні відключення світла.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER