В ОК “Південь” назвали ймовірну причину вибухів у бухті Севастополя

В Оперативному командуванні "Південь" не мають підтвердження інформації про знищення трьох кораблів-носіїв ракет "Калібр" у Севастопольській бухті вночі і вранці в суботу, але припускають, що причиною вибухів могли стати невдалі запуски російськими окупантами ракет протиповітряної оборони.

Про це в ефірі національного телемарафону сказала керівник об'єднаного пресцентру Сил оборони Оперативного командування "Південь" Наталія Гуменюк.

"Зараз офіційного підтвердження немає… невдалий запуск ракет протиповітряної оборони цілком може бути такою причиною, а офіційну інформацію ми отримаємо пізніше", – заявила вона.

Водночас ватажок окупаційної адміністрації Севастополя Михайло Развожаєв заявив про атаку літальних і надводних безпілотників по об'єктах військової інфраструктури в акваторії Севастопольської бухти, назвав її "наймасовішою" і повідомив про посилену роботу ППО.

"Всі апарати знищені – тому спостерігалися вибухи… суттєва, масована атака. Флоту вдалося впоратися з ними", – сказав він.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що в Севастопольській бухті в анексованому Криму вибухнули чотири військові кораблі чорноморського флоту Росії.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER