Росія намагається заморозити бойові дії в Україні – президент Польщі

В Польщі вважають звинувачення України у підготовці «брудної» бомби та біологічної зброї, які щодня лунають від Росії, тактикою залякування.

Про це Анджей Дуда заявив під час прес-конференції, передає Центр журналістських розслідувань.

Таким чином Москва намагається залякати західний світ, щоб вони припинили надавати підтримку Україні. Росія зазнає поразки на полі бою, через що за будь-яку ціну намагається заморозити війну, яку ж сама і розпочала.

«За задумом Москви, це має призвести до припинення військової допомоги Україні з боку Заходу, країн НАТО, оскільки вона загалом програє цю війну, а Україна поступово відновлює контроль на своїх кордонах, визнаних міжнародним правом», – зазначив президент Польщі.

В той самий час Анджей Дуда вважає, що з Росією не можна вести будь-яких переговорів, оскільки вона не планує дотримуватися норм міжнародного права.

Нагадаємо, Путін особисто відповідальний за розв’язання найбільшої війни в Європі. Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр різко розкритикував Володимира Путіна.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER