ЗСУ контролюють всі мости в Херсоні – Резніков

Збройні Сили України контролюють шляхи відступу з Херсону, через що окупанти не зможуть покинути місто. В Міноборони України вважають, що вуличні бої в Херсоні є неможливими.

Про це в інтерв’ю Fox News розповів міністр оборони Олексій Резніков, передає Центр журналістських розслідувань.

Міністр оборони не вірить, що окупантам вдасться вести вуличні бої. Адже з кожним днем залишатися в Херсоні стає все більш небезпечним для життя.

«Не зовсім вірю, що росіяни матимуть змогу вести вуличні бої. Тому що для них це не оптимальний варіант. Ми контролюємо всі мости на річці Дніпро, використовуючи HIMARS та іншу артилерію. І для них ризиковано залишатись у Херсоні, бо вони потім не зможуть втекти, як зробили це в Ізюмі», – зазначив Олексій Резніков.

За словами міністра, Україна на цей час перебуває на третьому етапі війни, який передбачає поступове звільнення захоплених територій. Під час першого етапу ЗСУ зупинили армію окупантів, а на другому етапі – стабілізували ситуацію на лінії фронту.

Нагадаємо, ЗСУ не дали окупантам просунутися на Донеччині та завдали 15 результативних авіаударів. Збройні сили України не дали росіянам просунутися біля Бахмуту та Авдіївки.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER