Ізраїль має докази використання іранських дронів в Україні

Сьогодні, 26 жовтня, США можуть отримати докази застосування дронів-шахідів на території України. Відповідну інформацію надасть Ізраїль.

Про це повідомляє видання The Times of Israel, передає Центр журналістських розслідувань.

Президент Ізраїлю Іцхак Герцоґ зустрінеться у Вашингтоні з офіційними особами США. Сторони обговорять іранську загрозу. Президент Ізраїлю обіцяє поділитися фотодоказами, які доводять, що іранські дрони-шахіди та російські «Герань» є ідентичними.

«Іран ще раз доводить, що йому не можна довіряти, і що в кожному регіоні, де є вбивства, страждання та ненависть, є Іран. Іранська зброя відіграє центральну роль у глобальній дестабілізації, і міжнародна спільнота має засвоїти зараз цей урок», – зазначив Герцоґ.

Держсекретар США Ентоні Блінкен вважає, що використання іранських безпілотників в Україні призводить до жахливих наслідків.

Нагадаємо, Ізраїль надав Україні розвіддані для боротьби з іранськими безпілотниками. Україна отримала розвідувальні дані, які допомагають знищувати безпілотники-шахіди.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER