Путінська війна дестабілізувала енергетичні ринки по всьому світу – Сунак у першій промові на посаді прем’єра Британії

Війна, яку президент РФ Володимир Путін веде проти України, призвела до дестабілізації енергетичних ринків й ланцюгів поставок у всьому світі.

Про це у своїй першій промові на посаді глави британського уряду заявив Ріші Сунак, передає Sky News.

"Буде правильно вам пояснити, чому я тут стою перед вами на посаді нового прем’єр-міністра. Нині наша країна зіштовхується з глибокою економічною кризою. Все ще видимі наслідки (пандемії – ред.) COVID-19, путінська війна в Україні дестабілізувала енергетичні ринки й ланцюги поставок у всьому світі. Попередній уряд допустив помилки. Мене обрали лідером моєї партії й вашим прем’єр-міністром, частково, аби виправити їх. І ця робота починається зараз", – сказав він.

Сунак заявив, що його уряд поставить у пріоритети економічну стабільність й впевненість.

"Я об’єднаю нашу країну не словами, а своїми діями", – додав він.

Сунак також заявив, що завжди буде вдячний експрем’єру Борису Джонсону за його надзвичайні досягнення на посаді глави уряду.

Нагадаємо, 25 жовтня, король Великої Британії Чарльз ІІІ офіційно затвердив Ріші Сунака на посаді прем'єр-міністра після того, як він 24 жовтня був обраний лідером Консервативної партії. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER