На Миколаївщині минулої доби росіяни обстріляли три ОТГ: поцілили в дитячий садок і житловий будинок

На Миколаївщині за минулу добу, 24 жовтня, російсько-окупаційні війська обстріляли територію трьох об'єднаних територіальних громад.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Так, о 09:12, з 14:20 до 14:47 та з 15:30 до 16:45 ворог завдав ударів по території аквазони Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація про постраждалих та пошкоджених житлових будинків уточнюється.

Крім того, орієнтовно об 11:00, 16:30 та 21:50 ворожих ударів було завдано по населеному пункту Широківської громади. Попадання було до дитячого садка і відкритими територіями. Також внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок (вибито вікна, уламки посічено дах) та зруйновано господарські прибудови. Постраждалих немає.

Оперативне командування "Південь" повідомляє, що вчора противник здійснював атаки по тилових громадах Миколаївського району. Внаслідок цього пошкоджено панелі сонячних батарей. Постраждалих немає.

Нагадаємо, в Миколаївській області масштаби руйнувань від російських ракетних обстрілів є катастрофічними. Під вогонь потрапили більш як 12 тисяч цивільних об’єктів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER