В Херсоні підірвали начальника місцевого СІЗО

Сьогодні, 23 жовтня, в тимчасово окупованому Херсоні пролунав вибух. Партизани намагалися ліквідувати колаборанта – керівника СІЗО.

Про це повідомляє 24 канал, передає Центр журналістських розслідувань.

Саморобний вибуховий пристрій прикріпили на стовп і підірвали в той момент, коли поряд проїжджала автівка начальника СІЗО.

Від вибуху загинула одна людина, ще троє – отримали поранення. В пропагандистських телеграм-каналах назвали інцидент терактом української сторони.

За версією російських ЗМІ, партизани мали намір вбити колаборанта начальника СІЗО Олега Тютюрая. Проте, він не постраждав, натомість загинув випадковий перехожий.

Таким чином проросійські пабліки переконують читачів, що сили спротиву хотіли ліквідувати Олега Тютюрая, але промахнулися та вбили невинну людину.

Нагадаємо, в Херсоні росіяни блокують зв’язок, щоб перешкодити ЗСУ та партизанам. В тимчасово окупованому Херсоні росіяни взялися за демонтаж телекомунікаційного обладнання.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER