В Миколаєві під обстріл потрапили дві електростанції

На Миколаївщині через ворожі обстріли протягом останньої доби виникли дві пожежі та декілька надзвичайних подій. Зафіксовано ушкодження електропідстанції в Миколаївській області.

Про це інформує прес-служба ДСНС, передає Центр журналістських розслідувань.

Протягом 22 жовтня окупанти спрямовували свої зусилля на руйнування об’єктів інфраструктури міста. Зокрема, вчора вранці спалахнули трансформатори на підстанції в Первомайському районі. Пожежу вдалося загасити.

«Майже одночасно зафіксовано влучення боєприпасів на території електропідстанції у Миколаївському районі. За наслідками розвідки постраждалих немає, ступінь руйнування з'ясовують фахівці», – розповіли в ДСНС.

Окрім цього окупанти влучили в приватні гаражі у Первомайському. Вогонь охопив сім гаражів, однак пожежу вдалося загасити. Від руйнування врятували два ринкові павільйони.

Раніше повідомлялося, в Миколаєві ворог вночі обстріляв житлові будинки. Руйнувань зазнали багатоповерхові житлові будинки, а також об’єкти інфраструктури.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER