Генштаб: російські війська готують Херсон до вуличних боїв

Херсон вже залишила значна частина населення. Російські окупанти, що залишилися в місті, переодягаються в цивільний одяг і заселяються в покинуті будинки. Ворог готує Херсон до вуличних боїв.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Крім того, станом на 21 жовтня, російські окупанти проводять заходи щодо звільнення приміщень Каховської лікарні від пацієнтів та медичного персоналу.

Також у місті Енергодар російські військові грабують залишені квартири та готелі, в яких проживали.

У Генштабі зазначили, що поряд із пошуком зброї російське військове керівництво не залишає спроб залучення до війни в Україні іноземних найманців. За наявною інформацією, в одній із країн Близького Сходу продовжується вербування бойовиків.

Повідомляється, що зростає рівень невдоволення діями військового керівництва із боку громадянського населення РФ. Зокрема, через мобілізацію, яка досі продовжується у віддалених регіонах, незважаючи на офіційне оголошення її завершення.

Нагадаємо, за словами заступниці міністра оборони Ганни Маляр, російська влада змогла мобілізувати до 200 тис. осіб із заявлених 300 тисяч людей.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER