Відступ військ РФ із правобережжя Херсонщини буде непростим завданням через зруйновані мости – розвідка Британії

У вищому керівництві Росії справді серйозно міркують про відступ із правобережного плацдарму на Херсонщині, але в умовах зруйнованих мостів це буде непростим завданням.

Про це повідомляє Міністерство оборони Великої Британії.

Так, розвідники пригадують визнання російським командувачем Сєргєм Суровікіним складної ситуації для РФ на Херсонщині та заяви про необхідність евакуювати цивільне населення. 

"Заява Суровікіна з поганими новинами про "спеціальну військову операцію" – це дуже незвично. Це може вказувати, що керівництво РФ серйозно задумалось над масштабним відведенням своїх сил, які перебувають на захід від Дніпра", – йдеться в повідомленні.

Британськц розвідники вказують, що у разі рішення Росії відступати ключовим викликом для них буде перекидання військ і техніки через Дніпро на лівий берег. 

"Оскільки всі повноцінні мости серйозно пошкодені, РФ скоріш за все доведеться покладатися на тимчасовий міст із барж, який добудували під Херсоном останніми днями, та підрозділи з наведення понтонних переправ, які продовжують працювати у кількох місцях", – зазначає розвідка. 

Раніше в Інституті вивчення війни повідомили, що в Росії почали створювати інформаційні умови для того, щоб виправдати повний відступ своїх солдатів з правого берега Дніпра та втрату Херсона.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER