Збили 14 ракет і дронів: в Повітряних силах розповіли про протидію черговій атаці

Сили протиповітряної оборони ліквідували 12 ворожих повітряних цілей в центрі України під час нещодавньої атаки росіян. Ще дві ракети збили над Чернігівщиною.

Про це повідомила пресслужба повітряного командування "Центр".

За даними Повітряних сил, ворог атакував Україну шістьма крилатими ракетами Х-101/Х-555 із бомбардувальників-ракетоносців з північно-східного напрямку.

"Сьогодні 19 жовтня станом на 15:00 силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування "Центр" Повітряних сил збито 2 крилаті ракети та 8 БПЛА, ще 2 крилаті ракети приземлено силами ППО Сухопутніх військ", – повідомила пресслужба командування.

Ще дві ракети – збито протиповітряною обороною Сухопутних військ на Чернігівщині.

Одночасно з ракетним обстрілом окупанти атакували Україну безпілотниками-камікадзе "Shahed-136" з північного напрямку, зокрема з території Білорусі.

Нагадаємо, протягом місяця українські Повітряні сили збили 223 іранські дрони.


Оксана Орсач

Журналістка-розслідувачка.Висвітлює у матеріалах корупцію на місцевому рівні та воєнні злочини. Працює в команді Nikcenter з 2019 року. Освіта: Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER