Мешканець Бучі допомагав окупантам і вступив для цього до тероборони

СБУ затримала мешканця Бучі, який допомагав росіянам під час окупації, а потім хотів «замаскувати» свої злочини, вступивши в добробат.

Про це розповіли у пресслужбі відомства:

"Цей зрадник брав участь у каральних рейдах рашистів і допомагав виявляти та фізично знищувати учасників руху спротиву. Він з власної ініціативи запропонував свою допомогу рф, після чого йому видали зброю, військову форму російського зразка та «інструкції» щодо подальших дій проти українських захисників".

Встановлено, що, перебуваючи на ворожому БТРі спільно з рашистами, він увірвався до будинку свого знайомого, де проводив незаконний обшук і намагався виявити бійців ТрО. У разі захоплення Київщини він планував увійти до складу окупаційної адміністрації.

"Колаборант залишився у звільненому місті, і намагаючись приховати свої злочини, вступив до лав добробату. У подальшому він планував відновити свої зв’язки з окупантами для передачі їм розвідданих", – кажуть в СБУ.

Проте правоохоронці вчасно викрили зрадника. Йому повідомлено про підозру в колабораційній діяльності.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER