Не наближайтеся до збитих дронів-камікадзе і не чіпайте уламки: поради від МВС

У Міністерстві внутрішніх справ рекомендують громадянам не наближатися до збитих дронів-камікадзе Shahed-136, або "Герань-2", і не чіпати уламки.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

У МВС також радять громадянам, якщо вони чують звук цього БПЛА, намагатися потрапити в укриття, – користуватися підвалами, цокольними поверхами будинків, підземними паркінгами.

"Тримайтеся подалі від адмінбудівель, стратегічних та військових об’єктів, автозаправних станцій. Якщо укриття далеко, дотримуйтеся правила «двох стін». Не ховайтеся у під’їздах, під арками, на сходах. Не залишайтеся в автотранспорті. Про переміщення БПЛА або про місце їхнього падіння повідомляйте за номером 102. Не наближайтеся до об'єкту, не чіпайте уламки", – зазначили в Міністерстві.

Раніше громадян України, які мають власну зброю, закликали не збивати ворожі дрони-камікадзе самостійно. Глава МВС Денис Монастирський наголосив, що це може призвести до травмування.

Нагадаємо, 17 жовтня українські захисники збили 37 дронів-камікадзе із 43. Всі вони були запущені по Україні з півдня.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER