Проти “міністра цифрового розвитку та масових комунікацій” Херсонщини розпочали кримінальне провадження

Поліція розпочала кримінальне провадження проти “міністра цифрового розвитку та масових комунікацій” окупованої Херсонщини.

Про це повідомляється на сторінці обласної поліції на Facebook. За інформацією видання ІРС-Херсон, так званим “міністром” виявився росіянин Микита Бородін.

Народився він в Узбекистані у 1977 році. Після цього сім’я Бородіна переїхала у Московську область Росії.

З початком війни у 2014 році Бородін прийняв в ній участь на боці бойовиків так званих “Л/ДНР”. У 2015 році його призначили т. зв. “заступником міністра зв’язку ДНР”.

Тоді це “відомство” очолював вихідець з Херсонської області Віктор Яценко. У 2021 році Микита Бородін спробував себе у політиці.

Він спробував обратися до місцевої влади міста Пушкіно, куди він переїхав після народження. Але ті вибори Бородін програв і зараз з’явився на Херсонщині.

Раніше повідомлялось про те, що одним з російських кураторів окупованої Херсонщини зробили колишнього співвласника обленерго.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER