Окупанти мають ще близько 300 іранських безпілотників Shahed – Резніков

Російська армія має ще в арсеналі близько 300 іранських дронів-камікадзе Shahed-136, якими вона б'є по Україні. Росія намагається купити ще декілька тисяч таких безпілотників.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

"За нашою інформацією, близько 300 одиниць сьогодні. Це цифра, якою оперують російські військові", – заявив глава Міноборони.

За його словами, Росія намагається закупити ще декілька тисяч іранських дронів. Резніков підкреслив, що поки не може прогнозувати, чи закупить РФ таку кількість безпілотників в Ірану. Проте українці та ЗСУ мають бути готові до цього.

"Ми не сидимо на місці. Ми розробляємо системи для знищення, придушення, тому що наші військові вже навчилися це робити. Ми розбираємо всі деталі до нюансів, дивимося, які там електронні мізки, і відповідно готуємо системи протидії", – додав Резніков.

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов заявив, що Збройні сили України збивають щонайменше 85% іранських безпілотників-камікадзе Shahed-136, які застосовують російські окупанти.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER