Україна повернула 96 дітей, яких незаконно вивезли росіяни

З Росії та тимчасово окупованих територій повернули вже 96 українських дітей. Їх раніше незаконно вивезли з домівок росіяни.

Про це розповіли у Мінреінтеграції.

"Зусиллями Уряду, волонтерів, усіх небайдужих сім’ї з’єднуються. Ми боремося за кожного маленького українця! Адже діти – це і є наша держава, наше майбутнє. І ми обов’язково потурбуємося про те, щоб кожен з них був в безпеці й комфорті", – сказала віцепрем’єрка України Ірина Верещук. 

У Мінреінтеграції висловили подяку усім, хто долучався та долучається до повернення дітей в Україну: урядовим організаціям, дипломатичним установам, волонтерам, міжнародній благодійній організації SOS Дитячі містечка та усім небайдужим.

Також, нагадують, що кожен, хто має будь-яку інформацію про незаконне вивезення дітей до рф, может зателефонувати на цілодобову гарячу лінію 16-48 та до Департаменту кризового реагування Мінреінтеграції: 050-562-03-13.

Нагадаємо, у Страсбурзі тривають зустрічі делегації Асоціації родин захисників "Азовсталі" та полку “Азов”. Генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер пообіцяв сприяти звільненню оборонців “Азовсталі” з російського полону.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER