Стало відомо, де окупанти утримують викрадену у травні херсонську активістку

Жителька Херсона Ірина Горобцова, яка зникла у травні поточного року, перебуває у СІЗО №1 Сімферополя.

Про це з посиланням на відповідь Кримського управління ФСБ розповів адвокат Еміль Курбедінов, пише сайт "Новини Херсона".

У тексті документа, який отримали батьки Ірини на свій запит до управління ФСБ Криму, сказано, що «ця особа» виступала проти спеціальної військової операції. Після завершення операції щодо неї буде вжито відповідних заходів. Відомо, що 13 травня до будинку жінки на двох джипах під'їхали озброєні люди. Після обшуку її забрали. 25 травня у Сімферопольському СІЗО у Ірини брали відбитки пальців. Судячи з цієї інформації, вона перебуває саме з цього дня.

Жителька Херсона Ірина Горобцова займалася волонтерською діяльністю з моменту повномасштабного вторгнення РФ до України, не приховувала своєї патріотичної позиції.

Нагадаємо, окупанти викрали заступника гендиректора Запорізької АЕС.

 


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER