Російські війська вдарили вночі по околицях Миколаєва, жертв немає – ОВА

У ніч на середу, 12 жовтня, близько 00:30, російські окупанти обстріляли околиці Миколаєва. Попередньо, жертв та постраждалих немає. Руйнувань не зафіксовано.

Про це повідомляє Миколаївська ОВА.

Також, за даними відомства, 12 жовтня, після 6 години, ворог здійснював артилерійські обстріли по Куцурубській громаді. В результаті в одному з населених пунктів зруйновано понад 15 житлових будинків. Відсутнє світло, вода та газопостачання. Без жертв та постраждалих.

Повідомляється, що 12 жовтня, о 00:00, 02:00 та 04:30, війска РФ обстріляли Широківську громаду. Влучили по сільськогосподарських угіддях. Постраждалих немає.

Крім того, вчора, 11 жовтня, о 9:35 та з 12:55 до 13:20, ворог неодноразово завдавав ударів із РСЗВ по Первомайській громаді. Влучення були по об'єкту цивільної інфраструктури та за межами населеного пункту. Постраждалих немає.

У Первомайському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

У Вознесенському районі влучень внаслідок обстрілу не зафіксовано.

Нагадаємо, ранком середи, 12 жовтня, в небі над Миколаївською областю силами ППО було збито дев'ять дронів-камікадзе іранського виробництва.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER