Зеленський виступив на позачерговій зустрічі G7 (відео)

Президент України Володимир Зеленський звернувся до учасників позачергової зустрічі G7. Він сказав, що Путін хоче змусити світ здатися, тому продовжує свої терористичні акти.

Промову Зеленського опублікували в офіційному Telegram-каналі президента:

"Цей керівник Росії, відчуваючи наближення свого фіналу, пробує терористичним ривком примусити демократичний світ здатися. Відступити. Програти. Це може бути бажання тільки неадекватної людини – більше сотні лише ракетних ударів менш ніж за дві доби проти цивільних людей, проти цивільної інфраструктури, псевдореферендуми, злочинна спроба анексії… Вдумайтесь: радіаційний шантаж! Терорист повинен програти. Він має постійно відчувати, що відповідальність за терор є. Забезпечимо це разом! Дякую вам за допомогу! Прошу пробачення, що не встиг зараз подякувати кожній країні та кожному лідеру персонально. Але Україна вміє бути вдячною і буде вдячною. Наближаємо мир! Слава Україні!".

Нагадаємо, Росія має обмаль боєприпасів для продовження війни з Україною. Про це стверджує керівник Центру урядового зв'язку Великобританії Джеремі Флемінг.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER