На Вінниччині від дрона-камікадзе постраждала Ладижинська ТЕС

Сьогодні, 11 жовтня, росіяни атакували Вінницьку область дронами-камікадзе. Влучили у Ладижинську ТЕС.

Про це розповіли у пресслужбі ТЕС:

"11 жовтня росія продовжує здійснювати терористичні атаки по об’єктах цивільної та енергетичної інфраструктури України. Вранці російські терористичні війська дронами-камікадзе здійснили обстріл Ладижинської ТЕС. Пошкоджено енергетичне обладнання станції. На щастя, обійшлося без жертв".

Наразі задля безпеки на об’єкті знаходиться критично необхідний персонал. Працівники знаходяться в укриттях. На місці працюють відповідні служби.

"Коли буде дозволяти безпекова ситуація, енергетики проведуть оцінку пошкоджень та розпочнуть відновлення пошкодженого обладнання. Ми продовжуюємо робити все можливе для підтримання надійної роботи української енергосистеми в умовах масових терористичних атак росії", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російська армія атакувала уночі Україну дронами-камікадзе. ЗСУ вдалось ліквідувати 8 таких апаратів на півдні: в Одеській та Миколаївській областях.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER