ЗСУ ліквідували на півдні 83 росіян та майже 20 одиниць їхньої техніки

Українські військові продовжують нищити ворога на півдні. За останню добу, 8 жовтня, ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали понад 200 вогневих завдань.

Про це розповіли в ОК "Південь":

"Вже підтверджено, що вороже військо схудло на 83 рашистів, 4 танки, 4 гаубиці «Мста-Б», 2 міномети 120-го калібру та 7одиниць авто-бронетехніки. Пошкоджено 7 одиниць ворожої техніки, зокрема, танк, 2 самохідні потужні гармати «Піон», інша авто-бронетехніка".

Крім того, повідомляють, що знищено 3 склади з боєприпасами в Херсонському і Бериславському районах та 1 пункт управління в Каховському.

Вороже корабельне угруповання в Чорному морі продовжує маневри в тому самому районі укриття і від наших ракет, і від шторму.

"Кількість кораблів зменшилась на 1 вдк, зараз їх 13. Напоготові лишаються 2 надводних та 2 підводних ракетоносії з 24 «Калібрами». В чергуванні також 1 десантний катер", – кажуть військові.

Наголошують, що загрози залишаються: і ракетні удари, і застосування дронів-камікадзе, і обстріли в районах досягання ворожої зброї.

Нагадаємо, учора, 8 жовтня, Збройні сили України відбили атаки ворога, який намагається наступати на Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER