В деокупованому Лимані виявили 39 місць поховань – Донецька ОВА

У Донецькій обласній військові адміністрації розповіли деталі про наслідки окупації міста Лиман. Кажуть, що населений пункт спустошений, росіяни тут руйнували і вбивали.

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті ОВА:

"З 25 травня місто перебувало під окупацією. Тепер сюди нарешті повертаються право і порядок. Наслідки чотирьох місяців окупації – спустошливі. Росіяни хазяйнували тут, як роблять це завжди – руйнуючи та вбиваючи. Серед обстежених будинків – кожен десятий повністю зруйновано".

Вже зараз місцеві жителі повідомили про 39 місць поховань,  серед них можуть бути як одиночні, так і групові. Цим питанням займаються правоохоронці. 

"Поліція ретельно документує кожен злочин – це необхідна доказова база для майбутнього трибуналу, який неодмінно відбудеться над усім російським військово-політичним керівництвом та ідеологами рашизму. Але першочергові завдання для поліції зараз – пошук вибухонебезпечних предметів, доставка гуманітарної допомоги та евакуація місцевих жителів. Над усім цим працюємо разом", – кажуть в адміністрації.

Нагадаємо, українські захисники на півдні звільнили понад 2,4 тис. квадратних кілометрів території України. Йдеться про час від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER