У Миколаєві з початку війни загинули 138 мирних жителів, ще 688 отримали важкі поранення

Станом на 7 жовтня в Миколаєві з початку війни РФ проти України загинуло 138 цивільних мешканців міста, серед них одна дитина, ще 688 людей отримали важкі поранення. 

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

"За 225 днів повномасштабної війни російські терористи не обстрілювали Миколаїв лише 35 діб. Загинуло 138 людей, серед них одна дитина. 688 важко поранено. І це лише ті, кого госпіталізовано до лікарні насправді поранених набагато більше, бо люди лікувалися амбулаторно", – розповів Сєнкевич.

За його словами, наразі нараховано понад 900 мільйонів гривень збитків. Причому, це тільки ті об'єкти, які можна відновити. Споруди, які зруйновано вщент, не входять до цього списку, адже невідома їх вартість.

Також міський голова повідомив, що російські окупанти пошкодили в Миколаєві 77 закладів освіти, 22 заклади культури, 17 лікувальних закладів та 15 спортивних об’єктів. Окрім цього, було пошкоджено близько 1500 житлових будинків, з них понад 600 багатоквартирних.

Раніше голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва розповіла, що в лікарнях Миколаєва перебувають 490 людей, які отримали поранення від атак військ РФ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER