Російські військові масово дезертирують з Херсонщини в Крим

З Херсона на територію окупованого Росією Криму втекли 13 російських військових.

В мережі повідомляється про втечу 13 бійців «окремого козачого загону «Дон».

Військові дезертирували вранці 28 вересня. Вони вкрали кілька авто (різні джерела повідомляють про дві, три і чотири машини), вогнепальну зброю (автомати, гранатомети) і боєприпаси.

Втекли до Криму російські військові: Олександр Фірсов, Ігор Адирхаєв, Байрам Газінаєв, Дмитро Гєрманов, Геннадій Кіянов, Денис Малахов і Дмитро Мехонцев, Сергій Сухарєв, Микола Пайгозін, Рев’ян Хужин, Андрій Балаликін, Олексій Коробцев та Олександр Савін.

В російських джерелах повідомляється, що дезертири можуть переховуватися в покинутих будівлях на території Криму, а також про те, що військові-втікачі можуть створити злочинну групу.

Нагадаємо, ЗСУ завдали удару по херсонському інтернату, перетвореному окупантами на казарми.

This publication was produced with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of DW Akademie/ MediaFit Programme for Southern and Eastern Ukraine Програма Медіафіт для Південної та Східної України and do not necessarily reflect the views of the European Union..


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER