У Херсоні обстріляли з артилерії готель, де мешкали окупанти

Вночі проти 5 жовтня в Херсоні пролунали потужні вибухи. Зазначається, що удар, ймовірно, був завданий по готелю "Нінель", де могли жити російські окупанти.

Про це повідомляють місцеві Telegram-канали, а також Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України. Готель був розташований біля херсонського Центрального ринку на вулиці Бєлінського, 22. За інформацією різних джерел, там могли жити не тільки російські солдати, а й колаборанти і співробітники ФСБ росії.

За попередніми даними, є загиблі росіяни. Український журналіст Костянтин Риженко у своєму Telegram-каналі заявив, що готель користувався справжньою популярністю серед окупантів.

"Винесли щонайменше 7 трупів, це те, що зафіксували спостерігачі. Там проживали фсбшники, а сам заклад мав особливу відзнаку від Сальдо і він там мав свою частку", — написав журналіст.

До того ж, у мережі публікують багато фотографій з місця подій. Можна помітити, що готель зазнав значних руйнувань

Фотографії готелю "Нінель" у Херсоні

Нагадаємо, у Харківській області нацгвардійці знищили російський склад боєприпасів.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER