У Дніпрі виявили потужну нарколабораторію

СБУ ліквідувала у Дніпрі потужну нарколабораторію, яку «кришував» місцевий правоохоронець. Злочинці займались промисловим виробництвом і масовим збутом метамфетаміну, щомісяця виготовляючи оптові партії психотропів на загальну суму до 5 млн грн.

Про це розповіли в СБУ:

"Встановлено, що наркобізнес «кришував» місцевий правоохоронець, який входив до складу злочинної групи. Саме він попереджав своїх спільників про оперативні заходи, які планувалися у сфері боротьби з незаконним обігом заборонених речовин". Він же «допомагав» організаторам наркоугруповання у придбанні прекурсорів".

За інформацією слідства, злочинну організацію створив мешканець Дніпра, залучивши ще п’ятьох місцевих жителів, у тому числі свою дружину. Нарколабораторію облаштували у приватному домоволодінні.

"Щоб отримати сировину для «товару», вони закуповували контрабандні медзасоби, які містять відповідні прекурсори. Готову «продукцію» передавали замовникам через систему «закладок». Всім шістьом зловмисникам повідомлено про підозру", – кажуть в СБУ.

 

Нагадаємо, учора пізно ввечері, 3 жовтня, у Баштанському районі трапилась аварія. В районі Новобузької територіальної громади на автодорозі Новий Буг – Станційне (1 км від с. Станційне) у кювет перекинувся автомобіль Volkswagen Т6.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER