Росіяни били по Очакову та Баштанському районі: як минула доба на Миколаївщині

Доба на Миколаївщині минула неспокійно. Ввечері, 3 жовтня, о 18:34 та 19:02 ворог завдавав ударів по акватериторії м. Очаків Очаківської громади. Постраждалих немає.

Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім:

" У Баштанському районі під постійним вогнем залишаються села Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Сьогодні, 4 жовтня, о 00:45 під час обстрілів смт Березнегувате було пошкоджено об'єкти торгівлі та адміністративні будівлі. Окрім цього, обстріли також зафіксовані о 01:03 та 01:07. Постраждалих немає".

Також 3 жовтня, з 13:00 до 15:30 та сьогодні, 4 жовтня, з 01:00 до 02:00 с. Новоолександрівка Інгульської громади зазнало обстрілів. Інформація щодо постраждалих та руйнувань уточнюється.

"Зафіксовано обстріл с. Широке Широківської громади, о 09:30 – поза межами населеного пункту. Також сьогодні, 4 жовтня, о 04:00 знову були вибухи біля с. Широке. Постраждалих та руйнувань немає", – йдеться у повідомленні Кіма.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, цієї ночі, 4 жовтня, росіяни атакували місто Харків. На жаль, від ворожого удару загинула жінка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER