Російська армія вдарила по Миколаєву іранськими дронами: як минула ніч у регіоні

Ворог продовжує обстріли Миколаївської області. Цієї ночі, 1 жовтня, Миколаїв двічі зазнав ворожих обстрілів. Після опівночі ворог завдав удару дронами-камікадзе «Шахед-136». Детальна інформація уточнюється.

Про це розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім:

"Близько 04:03 місто знову було масовано обстріляно ракетами типу С-300. Є числені руйнування житлових будинків. Так, одна з ракет влучила у житловий п’ятиповерховий будинок в центрі міста. Повністю зруйновані квартири на 5 та 4 поверхах, інші – суттєво пошкоджені. Постраждали автівки, які були припарковані у дворі. У навколишніх будинках повилітали вікна. В іншому районі міста численних пошкоджень зазнали приватні та двоповерховий житловий будинок", – сказав Кім.

Також внаслідок обстрілу пошкоджено складське приміщення та будівлі на території автотранспортного підприємства. За попередніми даними, внаслідок обстрілів поранення отримали п'ятеро людей, серед них тримісячна дитина. Дитині разом з мамою надається медична допомога. Наразі стан всіх поранених стабільний.

Страждав від обстрілів також Миколаївський район. Вчора, 30 вересня, протягом дня ворог бив по Первомайській громаді. О 09:30 та 15:00 внаслідок ракетних та артилерійських обстрілів в смт Первомайське пошкоджені приватні будинки й присадибні ділянки. Постраждалих немає.

"З 14:11 до 15:30 під ворожими обстрілами з РСЗВ та артилерії перебували селище Засілля та с. Киселівка. Влучання були переважно по відкритих територіях. Постраждалих немає. Також вчора о 15:10 зафіксовано артилерійський обстріл с. Котляреве Шевченківської громади. Пошкоджено житлові будинки та гараж. Постраждалих немає", – розповів Віталій Кім.

У Баштанському районі иривають обстріли Березнегуватської громади. Протягом минулої доби, 30 вересня, було обстріляно прилеглі території сіл Лепетиха та Кавказ. Близько 14:19 вибухи лунали на околицях с. Мала Михайлівка, о 18:13 зафіксовані обстріли околиць с. Висунь та о 20:57 станції Березнегувате. Постраждалих та руйнувань немає.

"Вчора, о 18:30 були обстріли околиць с. Новоолександрівка Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає. Також 30 вересня обстрілів зазнала Широківська громада. Так, о 16:00 ворог обстріляв околиці с. Степове. Влучання по городах, уламками боєприпасів пошкоджено сільгоспспоруди. Постраждалих немає. З 17:30 до 18:00, 30 вересня, та о 02:00 й 05:30, 1 жовтня, зафіксовані обстріли за межами с. Широке. Постраждалих та руйнувань немає", – сказав голова ОВА.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, на світанку, 1 жовтня, росіяни завдали удар по Одеській області. Обійшлось, на щастя, без постраждалих.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER