Укрпошта і Червоний Хрест видають допомогу на звільненій Харківщині

Товариство Червоного Хреста в Україні розпочало співпрацю з Укрпоштою щодо видачі разової грошової допомоги українцям на звільнених від окупації територіях.

Про це розповіли у пресслужбі Укрпошти:

"Першочергово планується охопити 20 тисяч мешканців Харківщини. Їм пересувні відділення Укрпошти будуть видавати по 1200 грн на особу, включаючи дітей. Перші виплати у сумі більш як півмільйона гривень вже отримали 450 мешканців двох деокупованих сіл Липці та Руські Тишки".

На деокупованій Харківщині допомоги потребують більше 200 тисяч людей. Виїзні бригади Укрпошти будуть впродовж двох місяців здійснювати тут виплати.

"Програма спрямована на людей, які мешкають у населених пунктах, які були під окупацією, і на момент звільнення фактично проживають у селах та містах. Укрпошта видає грошову допомогу від Червоного Хреста за списками, незалежно від того, чи є особи клієнтами Укрпошти чи ні", – кажуть в Укрпошті.

І додають, що Укрпошта вже виплатила понад 10 млн грн пенсій на звільнених територіях Харківщини.

Нагадаємо, сьогодні, 27 вересня, з України вийшли ще https://nikcenter.org/newsItem/72931 Вони перевозять її для країн Африки, Азії та Європи.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER