Окупанти заборонили виїзд з Енергодара, – розвідка

Мешканців окупованого Енергодара не випускають з міста. Люди більше не можуть виїхати на територію, підконтрольну Україні.

Про це розповіли в Головному управлінні розвідки.

"Окупанти, які контролюють ситуацію в Енергодарі, заборонили мешканцям виїзд на підконтрольну Україні територію та взагалі за межі міста. Особливий контроль застосовано до працівників оперативних змін Запорізької атомної електростанції. Наразі вулиці міста та навколишніх населених пунктів практично порожні. Місцеве населення сидить по домівках, намагаючись не виходити без крайньої потреби", – йдеться у повідомленні.

Відомо, що на вулицях присутні патрулі російьских військових з анкетами голосування так званого "референдуму".

"На всіх зустрічних наводять зброю, видають "бюлетені для голосування" та вказують, де саме треба поставити "галочку". Зафіксовано непоодинокі випадки примусу голосувати за давно померлих родичів. Всім, хто наважився "проголосувати" проти приєднання до рф погрожують "мобілізацією", – кажуть у ГУР.

 

Нагадаємо, Америка вже цього тижня поділиться інформацією про заплановані заходи, пов'язані з псевдореферендумами на тимчасово окупованій території України. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER