8 понівечених багатоповерхівок та пошкоджений водогін: у міській раді розповіли про наслідки нічного обстрілу Миколаєва

У Миколаєві ліквідовують наслідки нічних прильотів. Попередньо відомо, що росіяни випустили по місту 6 ракет С300 та дві ракети типу "Смерч".

У міській раді кажуть, що в результаті понівечені як мінімум 8 багатоповерхівок. У них вибиті вікна, зруйновані балкони. У двох будинках пошкоджена покрівля.

"Усі магазини, які були розміщені на перших поверхах у цих будинках, також зазнали руйнувань різного ступеню. Пошкоджене приміщення і міської виставкової зали. На місці працюють електрики та бригади підприємств «ЕЛУ автодоріг» і «Миколаївські парки». Також будівельні бригади вже забивають понівечені у квартирах вікна ОСБ плитами", – йдеться у повідомленні.

Директор "Миколаївводоканалу" Борис Дуденко розповів, що ракета влучила у водогін, який постачає воду у район Соляні. Тож мешканці цього району, а також центральної частини міста зараз без води. 

"Незрозуміло, що шукали росіяни на цьому обʼєкті… Зараз розбирають тротуар, розберуться, який характер пошкоджень і скільки часу займе відновлення", – сказав Борис Дуденко. 

Він нагадав, що людям варто запасатись водою. Навіть тим, у кого зараз є водопостачання, адже неможливо спрогнозувати, що може статись у місті за кілька годин.

Додамо, російська армія щодоби обстрілює Миколаївську область. Найбільше страждають Миколаївський та Баштанський райони.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER