В Одесі знешкодили злочинне угруповання “злодія з законі” зі списку РНБО

В Одесі правоохоронці знешкодили злочинне угруповання підсанкціонного "злодія в законі" на прізвисько "Антимос".

Про це повідомляє Служба безпеки України.

"В результаті спецоперації в Одесі спецслужба нейтралізувала потужне злочинне угруповання так званого Сухумо-кутаїського клану. Серед затриманих – діючий співробітник одного із регіональних правоохоронних органів", – йдеться в повідомленні.

За даними СБУ, діяльність усієї банди координував один із впливових представників кримінального світу – "злодій у законі" на прізвисько "Антимос".

"Через внесення до санкційного списку РНБО йому було заборонено в’їзд до нашої держави. Тож він керував злочинною діяльністю з території однієї з країн Близького Сходу, де нещодавно помер", – уточнюють в українській спецслужбі.

За інформацією СБУ, члени злочинного угруповання "тероризували мешканців півдня України та "вибивали" гроші з місцевих підприємців. Якщо ті відмовлялися сплачувати "данину", до них застосовували психологічний тиск, насильство та погрози фізичної розправи".

Наразі затриманим повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), їм обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави.

Нагадаємо, в Одесі правоохоронці викрили колишнього поліцейського на державній зраді. Він підозрюється в передачі російським спецслужбам персональних даних співробітників СБУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER