Війська РФ ударили ракетами по Первомайскому на Харківщині: загинули семеро людей, серед них є дитина

У понеділок, 26 вересня, Первомайська і Куп'янська громади знову опинились під ворожими обстрілами. Внаслідок ракетного удару, завданого росіянами по Первомайському, загинуло семеро людей.

Про це повідомляє ГУ ДСНС України в Харківській області.

"В результаті удару по приватному сектору Первомайського, який стався близько 13:30, загинуло 7 людей, серед яких 15-річна дитина. Трапились руйнування приватних осель, виникла пожежа у літній кухні на площі 20 кв.м., а також в автомобілі. Рятувальники 45-ї Державної пожежно-рятувальної частини локалізували пожежу о 14:45. Пошуково-рятувальні роботи продовжуються", – йдеться в повідомленні.

Ворог обстріляв 2 населені пункти у Первомайській і Куп'янській громадах. Били реактивними системами залпового вогню із застосуванням заборонених касетних боєприпасів, а також важкої артилерії.

У Куп'янську внаслідок влучання цих боєприпасів загорілась будівля церковної школи та крамниця на загальній площі 500 кв.м.

Також у ДСНС додали, що одна людина отримала поранення.

 Нагадаємо, 19 вересня російська армія атакувала ракетами Вовчанськ на Харківщині. Місто лише недавно звільнили ЗСУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER