На херсонському псевдо-референдумі деяких людей примушують голосувати кілька разів

На тимчасово окупованій Херсонщині через порожні дільниці псевдореферендуму загарбники примушують людей «голосувати» по два рази та за всіх членів родини, якщо їх немає вдома.

Про це повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський у своєму Telegram-каналі.

«Порожні виборчі дільниці залишаються порожніми. «Виборчі комісії» у супроводі озброєних солдатів кочують по області та продовжують полювати на виборців, які всіма способами намагаються уникнути з ними зустрічі. Декому не пощастило вже двічі – по другому колу довелося заповнювати бюлетень та «голосувати»», — розповів Соболевський.

Він зазначив, що практикується сімейне голосування – якщо вдома застали лише одного члена сім’ї, напружують взяти кілька бюлетенів та «проголосувати» за всіх.

«Якщо коротко – відбувається цілковита дичина! З іншого боку від руського миру нічого іншого очікувати і не варто», — наголосив Соболевський.

Нагадаємо, в окупованому Херсоні посилюється адміністративно-поліцейський режим.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER