У Мелітополі росіяни погрожують депортувати жителів, які відмовляються голосувати на псевдореферендумі

У захопленному Мелітополі окупанти зі зброєю змушують місцевих жителів брати участь у псевдореферендумі. Тим, хто відмовляється голосувати, погрожують депортацією.

Про це в ефірі національного телемарафону розповів міський голова Іван Федоров.

За його словами, озброєні росіяни та колаборанти відучора ходять по квартирах та змушують голосувати. Проте жителі окупованого міста масово не відчиняють двері.

"Рашисти ходять з автоматчиками і залишають записки. Погрожують тим, хто не відкрив двері. Будуть приходити і вдруге, і втретє, аби все ж таки домогтися голосування. Тим, хто відкрив двері та відмовився підтримувати голосування, погрожують депортацією", – сказав Федоров.

Мер додав, що жителі намагаються виїхати з міста у період проведення так званого "референдуму", а учасники спротиву борються з організаторами.

"Є й кумедні випадки спротиву. Наприклад, люди солідолом змащують ручки на дверях, щоб ті, хто з комісією приходять, потім не могли відмитись від цього солідолу", – розповів міський голова Мелітополя.

Нагадаємо, в захопленному Маріуполі місцеве населення не бажає брати участь у псевдореферендумі. Тому окупанти вирішили погрожувати звільненням та відсутністю зарплати через ігнорування "голосування".

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER