Очолив псевдополіцію в Ізюмі під час окупації: в Харківській області затримали зрадника

На Харківщині правоохоронці затримали поплічника загарбників, який під час окупації Ізюма займав керівну посаду у псевдополіції. 

Про це повідомляє прокуратура Харківської області.

"Затримано та повідомлено про підозру 43-річному колишньому поліцейському з м. Ізюм за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України)", – йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, під час окупації Ізюма експоліцейський добровільно перейшов на бік ворога.

Спершу йому дали посаду "дільничного інспектора поліції" у так званому "Ізюмському районному управлінні поліції Харківської області", а згодом підвищили до "начальника відділу дільничних інспекторів".

У липні зрадник разом з російськими військовими та бойовиками "ЛНР" приїхав до своїх колишніх колег та забрав у них трудові книжки.

Після звільнення Харківщини помічник окупантів намагався втекти, але 23 вересня його затримали.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, українські правоохоронці затримали у звільненому Купʼянську, що на Харківщині, зрадника. Колишній керівник Балаклійської поліції перейшов на бік окупантів і за це отримав посаду начальника окупаційного відділку.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER