На війні з Росією загинуло 9 тисяч українських військових

Від 24 лютого українська армія втратила у війні з Росією 9 тисяч військових. Такими є офіційні цифри, які заступниця міністра оборони Ганна Маляр озвучила в інтерв'ю YouTube каналу “Ісландія”.

"Якщо у них вже понад 50 тисяч, а у нас ми називаємо цифру близько 9 тисяч, вже трохи більше зараз", – повідомила Маляр.

За словами Ганни Маляр, під час війни діє спеціальний режим обігу військової інформації. Для військових кількість загиблих особового складу супротивника є показником, по якому вимірюється ефективність тих чи інших технологій ведення бойових дій.

"Є певні цифри, після яких змінюють тактику і можуть прогнозувати, що якщо у супротивника зараз такі втрати, то через деякий час він почне робити те або те. Тому ми це приховували", – сказала Маляр.

 

Нагадаємо, на війні з Україною росіяни втратили вже більше 56 тисяч військових. При цьому 550 із них ЗСУ вдалось ліквідувати за вчора, 22 вересня.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER