Терористи “ДНР” хочуть задіяти дітей у голосуванні на псевдореферендумі – СБУ

Терористи з так званої "ДНР" мають намір задіяти дітей у голосуванні на псевдореферендумі щодо входження частини окупованого регіону до складу Росії. 

Про це повідомляє Служба безпеки України.

"Загарбники за допомогою неповнолітніх громадян України хочуть розширити "електроральну базу" підтримки анексії непідконтрольній Києву частині Донецької області", – йдеться в повідомленні.

Так, співробітники СБУ перехопили документи окупантів, у яких зазначається, що для підтримки "референдуму" планують задіяти місцевих жителів віком від 13 до 17 років. При цьому наголошується, що для посилення контролю за "явкою" дітей мають супроводжувати до "виборчих дільниць" їхні батьки чи опікуни.

У СБУ додають, що до "голосування" також залучать сім'ї з Донецької області, які мають місцеву реєстрацію, але тимчасово виїхали до РФ.

Правоохоронці вже встановили особи всіх організаторів незаконної діяльності, встановили їхнє місцезнаходження та задокументували злочини. Наразі тривають комплексні заходи щодо притягнення винних до відповідальності.

Про те, для чого окупантам потрібні псевдореферендуми – читайте в нашому матеріалі.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER