У Британії дії Путіна назвали визнанням поразки

Британське міністерство оборони виступило із заявою після того, як президент Росії Володимир Путін оголосив в країні часткову мобілізацію. 

Про це пише Українська Правда.

"Порушення президентом Путіним власних обіцянок не мобілізувати власне населення, як і протиправна анексія територій України – це визнання, що його вторгенння провалюється. Він, разом з міністром оборони, відправив десятки тисяч своїх громадян на смерть, погано оснащених і під поганим керівництвом. Ніякі погрози й пропаганда не можуть приховати того факту, що зараз Україна виграє у війні, міжнародна спільнота об’єднана, а Путін стає глобальною парією", – заявив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

Нагадаємо, Європа не планує змінювати свою позицію щодо України, незважаючи на жодні псевдореферендуми, які планує провести Росія на тимчасово окупованих територіях.

Додамо, Володимир Путін оголосив у Росії часткову мобілізацію. Про це він заявив сьогодні, 21 вересня. Путін сказав, що це потрібно для захисту Росії, її суверенітету і цілісності. До лав армії РФ планують призвати 300 тисяч резервістів.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER