Російське командування вирішило перекинути до України десантників із Сирії – Генштаб

Лікарні тимчасово окупованої Горлівки переповнені пораненими російськими військовими. З Херсонщини на Донеччину вивезли дві вантажівки з загиблими. Натомість Росія планує перекинути з Сирії в Україну бійців 217-го парашутно-десантного полку.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"В результаті успішних дій підрозділів Сил оборони на Бахмутському та Авдіївському напрямках противник продовжує зазнавати значних втрат. Лікувальні заклади міста Горлівка переповнені важкопораненими військовослужбовцями окупаційних військ", – йдеться в повідомленні.

Водночас, за даними Генштабу ЗСУ, з території Херсонської області на тимчасово окуповану територію Донецької області переміщено два великогабаритних вантажних автомобіля з тілами загиблих осіб з 1 армійського корпусу збройних сил Російської Федерації. 

У відомстві додали, що кількість уточнюється.

"Через невдале проведення заходів прихованої мобілізації, військово-політичним керівництвом Російської Федерації прийнято рішення щодо виведення підрозділів 217-го парашутно-десантного полку з території Сирійської Арабської Республіки та їх подальшої підготовки до перекидання на територію України", – зазначили в Генштабі.

За минулу добу, 19 вересня, Збройні сили України ліквідували ще 150 російських окупантів. Усього з початку повномасштабного вторгнення в Україну втрати Росії становили 54 810 військових.

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER